• Svetový deň behu

          • Dňa 10.11.2023, pri príležitosti Svetového dňa behu sme si všetci z ŠKD v telocvični zasúťažili. Vychovávateľky pripravili prekážkový beh. Súťažilo sa medzi jednotlivými ročníkmi, 1A - 1B, 2A - 2B, 2C - 2 D, 3A - 3B. Niektorým sa darilo viac, iným menej, no cieľom bolo si zasúťažiť a vedieť aj prehrávať. Víťazi 1B, 2A, 3A, dostali medailu  a každý súťažiaci vynikajúce lízatko. Na záver sme sa poďakovali modlitbou za krásne prežité športové popoludnie.

             

          • Hasiči v MŠ

          • V mesiaci november sa naše deti v MŠ učia o dopravnej výchove, o ľuďoch, ktorí nás chránia a pomáhajú nám – ako sú policajti, hasiči a lekári. A práve hasiči s hasičským autom zavítali do areálu našej školy ,aby deťom priblížili, v čom spočíva ich práca. Deťom poukazovali hasičské oblečenie, predmety, hadice a iné príslušenstvo, ktoré sa nachádzajú v hasičskom aute. Porozprávali deťom, kedy chodia na zásahy k ľuďom, ako spolu komunikujú cez vysielačky, a tiež že musia byť vždy pripravení na zásah. Na konci zazneli sirény a deti sa s hasičmi rozlúčili.

          • Vystúpenie pre starých rodičov

          • Posledný októbrový deň v materskej škole patril starým rodičom. V tento deň si naše deti uctili svoje babky a dedkov krátkym vystúpením, v ktorom sa predviedli zmesov básní, piesní, scénok a tančeka.
            Nechýbal ani vlastnoručne vyrobený darček, v podobe pozdravu so sladkým prekvapením, ktorý venovali vnuci a vnučky svojim starým rodičom.